içme suyu projesi ihaleye çıkıyor

Trabzon'un Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Vakfıkebir ilçeleri ile Yalıköy belde belediyesi ve Giresun'un Eynesil ilçesinin su ihtiyacını karşılayacak Kirazlık Grup İçme Suyu Projesi'nin, 24 Eylül 2010 tarihinde 2 ayrı kısımda ihale edileceği bildirildi.Beşikdüzü B

içme suyu projesi ihaleye çıkıyor

Trabzon'un Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Vakfıkebir ilçeleri ile Yalıköy belde belediyesi ve Giresun'un Eynesil ilçesinin su ihtiyacını karşılayacak Kirazlık Grup İçme Suyu Projesi'nin, 24 Eylül 2010 tarihinde 2 ayrı kısımda ihale edileceği bildirildi.

Beşikdüzü Belediye başkanı Ramis Uzun, yaptığı açıklamada, ana isale hattı ile arıtma tesislerinin ayrı ayrı ihale edileceğini, bunun da ihaleye girecek firmaların daha uygun fiyat vermelerine ve projenin daha kısa sürede bitirilebilmesine olumlu yönde yansıyacağını söyledi.

Bu projenin İller Bankası'nın en büyük projesi olduğunu kaydeden Uzun, emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel