Giresunspor'da Play-Off umudu

Bank Asya Birinci Ligi'nde mücadele eden Giresunspor, Play-Off'a kalma şansını son üç haftaya bıraktığı ligde bu hafta Çanakkale Dardanelspor'u konuk ediyor.Kendi evi ve seyircisi önünde konuk edeceği Dardanelspor hazırlıklarını sürdüren Giresunspor'da te

Giresunspor'da Play-Off umudu

Bank Asya Birinci Ligi'nde mücadele eden Giresunspor, Play-Off'a kalma şansını son üç haftaya bıraktığı ligde bu hafta Çanakkale Dardanelspor'u konuk ediyor.

Kendi evi ve seyircisi önünde konuk edeceği Dardanelspor hazırlıklarını sürdüren Giresunspor'da teknik direktör Levent Eriş yaptığı açıklamada matematiksel olarak play-off şanslarının devam ettiğini söyledi.

Eriş, yaptığı açıklamada, "Son üç karşılaşmaya kaldığımız ligde hiç puan kaybetmememiz gerekiyor. Son iki haftada kaybettiğimiz puanları futbolun talihsizliği olarak değerlendiriyoruz. Kalan üç maçta da umudumuz bitmediği sürece play-off mücadelemiz sürecektir. Matematiksel olarak şansımız hala devam etmektedir. Bizim tek dezavantajımız play-off yarışına sonradan dahil olmamızdır. Bu hafta oynayacağımız maça Çanakkale Dardanelspor da son umut olarak bakmaktadır. Kaybetmesi halinde Dardanelspor son iki haftaya paly-off umudunu taşıyamayacak. Bu nedenle zorlu bir mücadele olacağının bilincindeyiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler