Hopa'da saldırısında CHP iddiası!

Artvin'in Hopa ilçesindeki eylemlere CHP'lilerin destek verdiği ileri sürülürken, CHP Hopa İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş'ın eylem başlamadan önce hayatını kaybeden Metin Lokumcu'ya biber gazından etkilenmemesi için limon vermesi bir vatandaş tarafından görün

Hopa'da saldırısında CHP iddiası!

Artvin'in Hopa ilçesindeki eylemlere CHP'lilerin destek verdiği ileri sürülürken, CHP Hopa İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş'ın eylem başlamadan önce hayatını kaybeden Metin Lokumcu'ya biber gazından etkilenmemesi için limon vermesi bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Bir polis memurunun taşlı saldırı sonucunda ağır yaralandığı, Metin Lokumcu isimli emekli öğretmenin hayatını kaybettiği eyleme CHP'lilerin verdiği destek fotoğraf karelerine yansıdı. Başbakan Erdoğan'ın otobüsüne taşlı saldırıyı gerçekleştiren eylemcilerin arasında 22. Dönem CHP Artvin Milletvekili Adayı Yüksel Çorbacıoğlu ve CHP Hopa İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş da yer alıyor.

Bir vatandaşın çektiği fotoğraflarda Çorbacıoğlu ve Ustabaş'ın eylemcilerle birlikte hareket ettiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel