E yok artık Hadise!

Saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenilen güzel popçu, “Saçları yıkayıp ardından fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum” diyor.AZ YIKADIĞINI İNKAR ETMİYORHadise'nin saç bakım sırrı hadise çıkarır! Gür ve parlak saçlarıyla dikkat çeken ve gitt

E yok artık Hadise!

Saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenilen güzel popçu, “Saçları yıkayıp ardından fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum” diyor.

AZ YIKADIĞINI İNKAR ETMİYOR

Hadise'nin saç bakım sırrı hadise çıkarır! Gür ve parlak saçlarıyla dikkat çeken ve gittiği her yerde özellikle kadın hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan güzel popçunun, saçlarının güzelliğinin sırrı az yıkamasıymış. Hadise'nin saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenildi. Bu durumu inkâr etmeyen ünlü şarkıcı konuyla ilgili olarak, "Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum" diyor.

AÇI GÜN AŞIRI YIKAMAK LAZIM

Usta berber Şükrü Dudu, Hadise'nin saçlarını uzun süre yıkamamasının doğru olmadığını söyledi. Dudu, "Uzun süre yıkamamak saçları korumaz. Saçları gün aşırı yıkamak lazım" dedi. Dermatoloji uzmanı Dr. Gül Yıldırım ise "Saçın seyrek yıkanması kepek oluşumunu artırır, deri hijyeni açısından da uygun değildir. En uygunu saçı 2-3 günde bir yıkamaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler