Gümüşhane'de uygulamalı girişimcilik eğitimi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganıyla genç girişimciler için uygulamalı girişimcilik eğitimi başlatıldığını belirtti.Gümüşhane Gençlik Merkezin

Gümüşhane'de uygulamalı girişimcilik eğitimi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganıyla genç girişimciler için uygulamalı girişimcilik eğitimi başlatıldığını belirtti.

Gümüşhane Gençlik Merkezinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen eğitime 68 kişinin başvurduğunu ifade eden Aslan, "Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan ön eleme ile 60 kursiyer belirlendi" dedi.

Gümüşhane Üniversitesinde öğretim görevlisi Şenol Kılıçaslan  tarafından verilen eğitimin 10 gün süreceğini kaydeden Aslan, eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girişimcilerin, KOSGEB'in yeni iş kuranlara verdiği 30 liraya kadar hibe ve 70 bin liraya kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel