Gümrükçüoğlu 19 Mayıs'ı Kutladı

  Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk gençliğinin 19 Mayıs 1919'da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancının tam olduğunu ifade etti.      Gümrükçüoğlu, ''19 M

Gümrükçüoğlu 19 Mayıs'ı Kutladı

 

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk gençliğinin 19 Mayıs 1919'da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancının tam olduğunu ifade etti. 

     Gümrükçüoğlu, ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'' dolayısıyla yayımladığı mesajda, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Samsun'da, bağımsızlığın ilk adımının atıldığı tarihi günün 93'cü yıldönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti. 

     Kurtuluş mücadelesinin başlangıcı olan bu günün ayrıca Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: 

     ''Türk milletinin geleceğinin teminatı olan gençliğe verilen en büyük hediye bu günün gençlik bayramı olarak kutlanmasıdır. Türk gençliğinin 19 Mayıs 1919'da yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesini gelecek kuşaklara her zaman aynı coşku ve heyecanla taşıyacağına inancım tamdır. Milletini, tarihini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini bilen ve bu değerlere sonuna kadar bağlı olan bir gençliğin varlığı en büyük güç kaynağımızdır. Bugün bütün Türk milleti bir kez daha bu gücün bilincine varacaktır. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın tüm gençliğimize hayırlı olmasını dileyerek tebrik ediyorum.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel