Trabzon'da Akbulut geri çekildi

CHP Trabzon İl Başkanlığı'nda 20 Mayıs’ta yapılacak olan seçim öncesi adaylığını ilk açıklayan isim olan Dernekpazarı eski İlçe Başkanı ve ‘CHP Nasıl İktidar olur’ kitabının yazarı İbrahim Akbulut, diğer il başkan adayı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk’ten

Trabzon'da Akbulut geri çekildi

CHP Trabzon İl Başkanlığı'nda 20 Mayıs’ta yapılacak olan seçim öncesi adaylığını ilk açıklayan isim olan Dernekpazarı eski İlçe Başkanı ve ‘CHP Nasıl İktidar olur’ kitabının yazarı İbrahim Akbulut, diğer il başkan adayı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk’ten yana adaylıktan çekildiğini açıkladı.

CHP Kongresinin büyük bir şölen havasında geçeceğini belirten Akbulut, "Bu bir demokrasi yarışıdır. Ben Trabzon CHP’de duyduğum bazı eksiklikler dolayısıyla Yavuz Karan’a karşı aday olmuştum. Fakat yaptığım istişare sonucu, Türker Ertürk'ü destekleyerek adaylıktan çekilmemin doğru olacağı kararını verdim" dedi.

CHP Trabzon'da İl Başkanı adayları Türker Ertürk ve Yavuz Karan.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset