Görevli belindeki silahı çaldırdı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir bankanın güvenlik görevlisinin belindeki silahı çalıp kaçan genç, polis tarafından yakaladı.  Edinilen bilgilere göre, Çarşamba ilçesinde devlete ait bir bankanın güvenlik görevlisi Ömer Ö.’nün(30), bir müşteriye yardım et

Görevli belindeki silahı çaldırdı!
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir bankanın güvenlik görevlisinin belindeki silahı çalıp kaçan genç, polis tarafından yakaladı. 
 
Edinilen bilgilere göre, Çarşamba ilçesinde devlete ait bir bankanın güvenlik görevlisi Ömer Ö.’nün(30), bir müşteriye yardım ettiği esnada yanına yaklaşan Fatih S.(18) tarafından belindeki kılıftan silahı çalındı. Güvenlik görevlisi ve çevredeki vatandaşlar Fatih S.'yi kovalamaya başladı. Silahı çalan Fatih S., yaklaşık 500 metre kadar kaçarak Belediye Meydanı’na geldiği esnada polis tarafından kıskıvrak yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel