Orduspor'da transfer telaşı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nün basın sözcüsü Durmuş Karaağaç," Mevcut oyuncularımızdan Eren, Tuna ve Selçuk ayrılmak istediklerini yönetim kurulumuza iletti, kendilerine kulüp bulmaları halinde durumlarını değerlendireceğiz" dedi.Karaağaç, üç

Orduspor'da transfer telaşı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nün basın sözcüsü Durmuş Karaağaç," Mevcut oyuncularımızdan Eren, Tuna ve Selçuk ayrılmak istediklerini yönetim kurulumuza iletti, kendilerine kulüp bulmaları halinde durumlarını değerlendireceğiz" dedi.

Karaağaç, üç oyuncunun da Orduspor ile sözleşmelerinin devam ettiğini söyledi. Yönetim kurlunun oyunculardan gelen ayrılma talebini değerlendireceğini ifade eden Karaağaç, şöyle konuştu:

"Kulüp olarak yeni sezon öncesi hem dış hem de iç transferde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İç transfer çalışmalarımız kapsamında mevcut oyuncularımızdan Eren, Tuna ve Selçuk ayrılmak istediklerini yönetim kurulumuza iletti. Kendilerine kulüp bulmaları halinde, durumlarını değerlendireceğiz. Sonuçta üç oyuncunun da sözleşmeleri devam ediyor. Hatta bu aşamada kendilerine kulüp bulamazlarsa sezon başı kampına dahi katılabilirler ancak yönetim kurulu olarak her olasılığı düşünmek zorundayız." 

Karaağaç, üç oyuncunun ayrılması durumunda yerlerine transfer edilecek oyuncuları belirlediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler