Giresun'daki göçükten gözaltı var

Dereli Kaymakam Vekili Musa Evin, dün ilçenin Kızıltaş köyünde özel bir şirkete ait HES inşaatındaki toprak kayması sonucu, işçilerden Mustafa Yiğit, Kenan Özdemir, Kerem Erdem ve Eren Erdem'in hayatını kaybettiğini, Zafer Kırlak'ın ise yaralandığını anım

Giresun'daki göçükten gözaltı var

Dereli Kaymakam Vekili Musa Evin, dün ilçenin Kızıltaş köyünde özel bir şirkete ait HES inşaatındaki toprak kayması sonucu, işçilerden Mustafa Yiğit, Kenan Özdemir, Kerem Erdem ve Eren Erdem'in hayatını kaybettiğini, Zafer Kırlak'ın ise yaralandığını anımsattı.

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını ifade eden Evin, "Savcılık konuyla ilgili çalışmalara devam ediyor. Şirket yetkililerinden 2 kişi gözaltına alındı. Gelişmeleri takip ediyoruz" dedi.

Evin, yaralı işçi Kırlak'ın sağlık durumunun ise iyi olduğunu kaydetti.

Gözaltına alınan şirket yetkilileri A.N. ile Ç.B'nin Dereli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgularının sürdüğü öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel