TS Atletler Samsun yolcusu

Trabzonspor Atletizm takımı 19 Mayıs Cumartesi günü Samsun'da gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu’na katılacak.21 kilometrelik mesafenin koşulacağı organizasyonda Trabzonspor Kulübünü Kıyasettin Yalçın, Yücel Aydın, Furkan Aksuoğlu

TS Atletler Samsun yolcusu

Trabzonspor Atletizm takımı 19 Mayıs Cumartesi günü Samsun'da gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu’na katılacak.

21 kilometrelik mesafenin koşulacağı organizasyonda Trabzonspor Kulübünü Kıyasettin Yalçın, Yücel Aydın, Furkan Aksuoğlu, Caner Terzi, Oğuz Yılmaz, Ali Kemal Karabina, Kadir Öztürk ve Hamdi Alkan temsil edecek.

Antrenör Zekeriya Üçüncü, geçtiğimiz yıl yapılan yarışta takım halinde 3. olduklarını hatırlatarak, “Bu yıl hedefimiz yine kulübümüze bir kupa kazandırmak olacak. Bunun için iyi çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Ekibimizin önemli sporcularından Murat Kaya’nın eksikliği var. O’nun aramızda olmasını isterdik ama diğer atletlerimiz de çok iyi durumda. Umarım hedefimize ulaşırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor