Eşe banyoda ölesiye dayak!

Trabzon'da kıskandığı eşini banyoya kapatıp üzerindeki elbiseleri çıkardıktan sonra öldüresiye döven koca mahkeme tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Eşini döven kocaya 6 ay hapis cezasıTrabzon'da kıskandığı eşini banyoya kapatıp üzerindeki elbisel

Eşe banyoda ölesiye dayak!

Trabzon'da kıskandığı eşini banyoya kapatıp üzerindeki elbiseleri çıkardıktan sonra öldüresiye döven koca mahkeme tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eşini döven kocaya 6 ay hapis cezası

Trabzon'da kıskandığı eşini banyoya kapatıp üzerindeki elbiseleri çıkardıktan sonra öldüresiye döverek hastanelik eden koca mahkeme tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında K. K (31) ve eşi S. K (35) hakim karşısına çıktı. Mahkeme başkanı Eşe karşı kasten yaralama" sucundan TCK 86/2 ve maddesi gereği eşine şiddet uygulayan S. K'yi 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

HAKKINI YARGITAYDA ARARSIN

Mahkeme başkanı eşine şiddet uygulayarak yaralanmasına sebep olan koca S. K'nıncezasında indirime gitmediğini yüzüne karşı söyleyerek itirazını Yargıtay'a yaparsın diye de kendisine tembihte bulundu.

ALKOL ADAMI DEĞİŞTİRİYOR

"Eşe karşı kasten yaralama" sucundan yargılanan S. K. yaptığı son savunmasında ise eşini çok sevdiğini ve bu yüzden de çok kıskandığınıbelirterek,"Evde bira içmeye başladım. İçkinin etkisiyle aklıma kötü şeyler gelmeye başladı. Kendimi frenleyemez oldum.Alkolün tesiriyle ne yaptığımı hatırlamıyorum. Bu olaydan sonra içkiyi bıraktım. Eşimle mutlu bir şekilde yaşıyorum. Hiç bin sıkıntımız da yok. Suçluyum. Eşimden özür dilerim. Beraatımı isterim" diye söyledi.

HAFIZAMI KAYBETTİM

Eşiyle 3 yıldan beri mutlu bir evliliği olduğunu ve eşinin içki kullandığı zamanlar başka bir kimliğe büründüğünü ifade eden K K ise ,"Evde bira içmeye başladı. Daha sonra evden alkollü vaziyette çıkıp gitti. Bir saat sonra telefonuma tehdit mesajları atmaya başladı. Geçe yarısı eve geldiğinde ise ekmek bıçağıyla ellerini kesmeye başladı. Kendisini sakinleştirmeye başladım. Sakinleşmedi. Beni döverek banyoya soktu. Yumruk darbelerine dayanamaz hale geldim. Elinden kurtulmak için hafızamı kaybetmiş numarası yaptım. Komşularımız çıkan sesler üzerine eve gelerek beni kurtarıp hastaneye getirdiler. Eşim içki bıraktı. Şikayetçi değilim" dedi.

Haber61.Net haberidir kaynak gösterilmeden kullanılamaz 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel