Trabzonspor transferde neler yapacak?

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, transfer konusunda Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile sürekli görüşme halinde olduklarını belirterek, gelecek sezon takıma fazla bir katılım düşünmediklerini söyledi.  Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalad

Trabzonspor transferde neler yapacak?
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, transfer konusunda Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile sürekli görüşme halinde olduklarını belirterek, gelecek sezon takıma fazla bir katılım düşünmediklerini söyledi. 
 
Trabzonspor ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ve yardımcılarıyla birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne yoğun bir çalışma temposu içine giren Akçay, gelecek sezonun planlamasını şekillendiriyor. Oluşturmak istediği kadro üzerinde çalışan bordo-mavili takımın yeni patronu, gidecek ve gelecek oyuncular hakkında ise Ünal Karaman ile görüş alış verişinde bulunuyor. Mevcut kadroda yer alan oyuncuları tanımasına rağmen sezon boyu ortaya koydukları performanslarını inceleyen Akçay, kadroda iyi bir harmanla ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Genç oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncuları en üst seviyede kaynaştırarak verim almayı planlayan başarılı teknik adam, gelecek sezon fizik gücü yüksek bir takım hedefliyor.
 
Yeni sezon için çok fazla oyuncu transferi yapmayı düşünmediklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile birlikte sürekli görüşme halindeyiz. Takıma takviye konusunda çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kulübün ekonomik yapısı, yerli ve yabancı oyuncuların durumunu en iyi şekilde değerlendirip bir yol haritası belirleyeceğiz. Çok maceracı olmadan gerekli olan yerlere transferler yapabiliriz. Onun dışında çok fazla oyuncuyla görüşmek ya da çok fazla oyuncuyu istemek çok doğru değil. Çok sıkıntımız yok. Bir problem yok ama Trabzonspor'un şu anki şartları çok fazla oyuncunun gelip çok fazla oyuncunun gitmesine uygun değil. Alacağımız oyuncunun karakteri çok önemli olacak. Bizim heyecanımıza ortak olabilecek bu şehri ve takımı en iyi şekilde temsil edebilecek oyuncularla birlikte olmak istiyoruz. Kurallar içeresinde rakipleriyle savaşan takım oluşturmayı hedefliyorum" dedi.
 
YABANCI KONTENJANI BOŞALMASI HALİNDE TRANSFERDE HAREKETE GEÇİLECEK
 
Trabzonspor’da göreve gelen yeni yönetim ve teknik heyet, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun bir çalışma temposu içine girerken, tek sıkıntı ise ekonomik dar boğaz ve yabancı oyuncuların fazla olması. Yerli transferler konusunda belirlediği isimlerle görüşme halinde olan Karadeniz ekibi, futbolcuların bonservis bedelleri konusunda sıkıntı yaşıyor. Trabzonspor’un talip olduğu oyuncuların kulüpleri, yüksek bonservis bedeli talip etmesi yeni ekip kurmaya çalışan bordo-mavili ekibi zor durumda bırakıyor. Yabancı oyuncuların bonservisleri konusunda biraz daha rahat olan Karadeniz ekibinin önünü ise bu kez yabancı oyuncuların kadroda fazla olması kesiyor. Elindeki yabancı oyuncuları, bedelsiz göndermek istemeyen Trabzonspor, zor bir dönemden geçiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler