Enerji istiyorsan balık ye!

Trabzonlu balıkçılar balıkların ve özellikle de hamsinin en verimli ayının kasım ayı olduğunu belirterek vatandaşların özellikle bu ay balık tüketimine ağırlık vermelerini istediler. Vatandaşların enerji içeceği yerine balık tüketmesi gerektiğini belirten

Enerji istiyorsan balık ye!

Trabzonlu balıkçılar balıkların ve özellikle de hamsinin en verimli ayının kasım ayı olduğunu belirterek vatandaşların özellikle bu ay balık tüketimine ağırlık vermelerini istediler.

Vatandaşların enerji içeceği yerine balık tüketmesi gerektiğini belirten Karadenizli balıkçı Mehmetcan Örseloğlu, şuan balığın en bol zamanı. Protein açısından da balık bu ay çok zengindir. Enerji içeceklerinden alacakları faydanın çok daha fazlasını balıktan ve hamsiden alacaklardır” dedi.

Tezgahlarda şuan Hamsi’nin 2 lira, İstavrit’in 3 lira ve Tirsi’nin de 5 liradan satıldığını kaydeden Örseloğlu “Protein bakımından balık şuan en yüksek derecede, şuan bol bol tüketin. Enerji içeceği yerine 2 kilo balık ye hepsinden daha fazla protein ve kalori alacağınıza emin olun” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel