Burak'tan Ozan İpek'e: Gel bize!

Ara transfer dönemi yaklaşırken yeni iddialara ortaya atılmaya devam ediyor. Trabzonspor'un, Bursasporlu Ozan İpek'i istediği öne sürülüyor.Kadrosundaki yerli oyunculardan yüksek düzeyde verim alan Ara trans'in üzerinde durduğu, bordo mavili takımın yıldı

Burak'tan Ozan İpek'e: Gel bize!

Ara transfer dönemi yaklaşırken yeni iddialara ortaya atılmaya devam ediyor. Trabzonspor'un, Bursasporlu Ozan İpek'i istediği öne sürülüyor.

Kadrosundaki yerli oyunculardan yüksek düzeyde verim alan Ara trans'in üzerinde durduğu, bordo mavili takımın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'ın da, "Bize gel, şampiyon olalım" dediği iddia edildi.

Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle yerli oyuncularından yüksek düzeyde yararlanmaya çalışan Trabzonspor, Bursaspor'un başarılı ismi Ozan İpek'e kancayı taktı. Ozan İpek'le milli takım kampında konuşan Burak Yılmaz'ın bu konuda arkadaşıyla konuştuğu ileri sürüldü. 

Ozan İpek'le iyi arkadaş olan Burak'ın, "Devre arasında bize gelsen takımımıza çok ciddi katkı yaparsın" dediği, Bursasporlu futbolcunun da, "Sözleşmem devam ediyor. Bu konuda benim bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Ozan İpek'i kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Sezon başında Volkan Şen'in transferi konusunda el sıkışan Trabzonspor ile Bursasporlu yöneticilerin Ozan İpek konusunda bir araya geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor