Dernekpazarı'nda tören yapıldı

Hasan Cansız Kom Lisesi bahçesinde düzenlenen törene, Kaymakam Turgay Gülenç, Garnizon Komutanı Salih Tetik, Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Emniyet Amiri Coşkun Gulan, İl Genel Meclisi üyeleri Yüksel Coşkun ve Hüseyin Dereli, daire amirleri, siyasi

Dernekpazarı'nda tören yapıldı

Hasan Cansız Kom Lisesi bahçesinde düzenlenen törene, Kaymakam Turgay Gülenç, Garnizon Komutanı Salih Tetik, Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Emniyet Amiri Coşkun Gulan, İl Genel Meclisi üyeleri Yüksel Coşkun ve Hüseyin Dereli, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Cansız, törende yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan mücadelenin birinci hedefinin yurdu düşman işgalinden temizlemek, ikinci hedefinin ise tam bağımsız bir Türkiye olduğunu belirterek, ''Bizler ağır aksak bu günlere geldik. Fakat gösterilen hedeflere ulaşmayı bir türlü beceremedik. Sevgili öğrenciler, bizlerin eksik bıraktıklarını tamamlamanızı sizlerden bekliyoruz. Bu uğurda sizler çalıştıkça bizler arkanızda olacağız'' dedi.

Her şeyin telafisinin olduğunu ancak boşa geçen zamanın telafisinin olmadığını ifade eden Cansız, ''Çağımız bilgi çağı, bilgiye ulaşmadan kazanmak mümkün değil. Önce bilgiye sahip olacaksın, sonra bilerek ve inanarak çalışacaksın. Üreteceksin, önce kendinize sonra yörenize, ülkenize ve insanlığa faydalı olacaksınız'' diye konuştu.

Tören, halk oyunları gösterileri, şiirlerin okunması ve resmi geçidin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel