Trabzon'da engelliler yarışması

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, engelli vatandaşları kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirmeye teşvik etmek amacıyla ''Engelliler Resim Yarışması'' düzenlediklerini belirtti. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde

Trabzon'da engelliler yarışması

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, engelli vatandaşları kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirmeye teşvik etmek amacıyla ''Engelliler Resim Yarışması'' düzenlediklerini belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde her zaman engelli vatandaşlara destek vermenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

''Onlara her türlü sosyal ve kültürel etkinliğine destek vermenin yanı sıra araç ve gereç katkısında da bulunuyoruz. Düzenlediğimiz resim yarışmasıyla engelli vatandaşların sanatsal etkinliklere katılımını amaçladık.''

Serbest konulu yarışmanın, 06-11, 12-18 ve 19 yaş üzeri kategorilerinde düzenleneceği, katılımcıların eserlerini 22 Nisan 2010 tarihine kadar Trabzon Belediyesi Kültür Müdürlüğüne teslim edebilecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler