Çocuğu için tehdit etti

Trabzon’da 4 yıl boyunca nikahsız yaşadığı eşinden maddi ve manevi geçimsizlikten dolayı 2 ay önce ayrı yaşamaya başlayan C.K. (33), 3 buçuk yaşındaki çocuğunu almak için ‘sizi bıçakla keseceğim’ diyerek eşi S.A.’yı tehdit etti  Edinilen bilgiye göre, Tra

Çocuğu için tehdit etti
Trabzon’da 4 yıl boyunca nikahsız yaşadığı eşinden maddi ve manevi geçimsizlikten dolayı 2 ay önce ayrı yaşamaya başlayan C.K. (33), 3 buçuk yaşındaki çocuğunu almak için ‘sizi bıçakla keseceğim’ diyerek eşi S.A.’yı tehdit etti 
 
Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Yenicuma Mahallesi’nde C.K. (33) isimli şahıs, 4 yıl boyunca nikahsız olarak S.A. (24) ile birlikte yaşadı. 4 yıl boyunca nikahsız olarak yaşadığı C.K.’dan 3 buçuk yaşında bir kız çocuğu olan S.A. evin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamadığı için 2 ay önce C.K.’dan ayrı yaşamaya başladı. C.K. ayrıldıklarını günden itibaren S.A.’ya telefon açarak çocuğunu alacağını dair tehdit etti.
 
C.K. çocuğunu almak için gittiği S.A.’nın evinde ‘sizi bıçakla keseceğim’ diyerek S.A.’nın annesi H.A.’yı (52) darp etti. Bunun üzerine, evde bulunan S.A.’nın bağırması üzerine, C.K. evden hızla uzaklaştı. Emniyet güçlerini arayarak, koruma talep eden S.A.’nın alınan ifadesinde, sığınma evine gitmek istemediği ve çocuğunun velayeti için dava açacağı öğrenildi. Emniyet ekiplerinin C.K.’yı arama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel