CHPLİ Kadın'dan mesaj!

CHP Belediye meclis üyesi Nurcan Göç, sosyal medyada, tüketme ve üreme üzerine görüşlerini açıkladı ve şöyle dedi; ‘Dünyaya hiç saygı duymuyoruz; ‘Ve yine insan... İnsan, insan, insan... Dünyanın tüm doğal kaynaklarını, tüm güzelliklerini yarınlar hiç gel

CHPLİ Kadın'dan mesaj!
CHP Belediye meclis üyesi Nurcan Göç, sosyal medyada, tüketme ve üreme üzerine görüşlerini açıkladı ve şöyle dedi;
 
‘Dünyaya hiç saygı duymuyoruz; ‘Ve yine insan... İnsan, insan, insan... Dünyanın tüm doğal kaynaklarını, tüm güzelliklerini yarınlar hiç gelmeyecekmiş gibi bir çekirge sürüsü misali her şeyi yok ediyor. Bizim dışımızda tüm türleri, tüm yaşam formlarını ve hatta birbirimizi yok ediyoruz, öldürüyoruz. Aslında dünyayı, yaşanabilirliği yok ediyoruz. Dünyaya hiç saygı duymuyoruz. Bilinçsizce tüketiyoruz.
 
Ve buna rağmen umarsızca üremeye devam ediyoruz çocuklarımıza yaşayabilecekleri bir dünya bırakmamacasına yaşarken hem de... Utanmadan ve bencilce hala üremeye devam ediyoruz.
 
Ve yine insan... İnsan, insan, insan... Dünyanın tüm doğal kaynaklarını, tüm güzelliklerini yarınlar hiç gelmeyecekmiş gibi bir çekirge sürüsü misali her şeyi yok ediyor. Bizim dışımızda tüm türleri, tüm yaşam formlarını ve hatta birbirimizi yok ediyoruz, öldürüyoruz. Aslında dünyayı, yaşanabilirliği yok ediyoruz.
 
Dünyaya hiç saygı duymuyoruz. Bilinçsizce tüketiyoruz. Ve buna rağmen umarsızca üremeye devam ediyoruz çocuklarımıza yaşayabilecekleri bir dünya bırakmamacasına yaşarken hem de...’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel