Trabzon CHP'de sarsıntı sürüyor!

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu tarafından partinin eski tüfeklerine yönelik “Ouroboros Sendromlular” söyleminin sarsıntıları devam ederken, Canalioğlu, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Canalioğlu, “Dedikoduya girmek istemiyorum. Dedik

Trabzon CHP'de sarsıntı sürüyor!
CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu tarafından partinin eski tüfeklerine yönelik “Ouroboros Sendromlular” söyleminin sarsıntıları devam ederken, Canalioğlu, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Canalioğlu, “Dedikoduya girmek istemiyorum. Dediklerim ortada. Kim üzerine almışsa almıştır. Kimsenin ismini zikretmedim ama kastettiklerim kendilerini iyi bilir” dedi.
 
Teşkilata Gelip Konuşsunlar
 
CHP’NİN parti için çalışacak insana ihtiyacı olduğunu, kenarda oturup durmadan kendini birşey zannedip eleştiren insanlara ihtiyacı olmadığını belirten Canalioğlu, “Yazımda bu tür insanların kimler olduğunu açıkça belirttim. Gerisini üzerine alanlar düşünsün. Bundan sonra söyleyeceği olan varsa parti teşkilatına gelir, konuşur. Derdini orada anlatır” şeklinde konuştu.
 
Hazaroğlu Cevap Vermişti
 
BİLİNDİĞİ gibi CHP eski il başkanlarından ve milletvekili eski adaylarından, partinin duayen isimlerinden biri olarak bilinen Cafer Hazaroğlu, bu sözlerin ardından Canalioğlu’nun CHP’de işinin bittiğini ileri sürmüştü. Hazaroğlu, “Volkan Bey seçimde umduğunu bulamadı. Başarısızlığını örtbas etmek için partiye yıllarını vermiş insanlara atıp tutuyor. Volkan Bey’in işi bitti” demişti. 
 
CHP’DE seçimden sonra CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ile partinin eski tüfekleri arasındaki gerilim gittikçe büyüyor. Canalioğlu kendisinin sosyal medyada ‘faydasızlar’ başlığı ile CHP’nin eski tüfeklerine veryansın etmesine tepki veren eski il başkanlarından Cafer Hazaroğlu’na tekrar yüklendi. 
 
Açıklamalarının arkasında olduğunu ifade eden Canalioğlu kendisinin yazıyı açık, net ve anlaşılır biçimde yazdığını belirterek, “Dedikoduya girmek istemiyorum. Ama ben yazımı yazdım kim üzerine almışsa almıştır. Benim cümlelerime dikkatlice bakın. İsim zikretmedim. Ama kimi kast ettiğimi kast ettiğim kişiler iyi bilirler. Polemiğe girmeye gerek yok. Biz yazımızı yazdık herkes üzerine düşeni alsın. Bu partinin kendisi için çalışacak insanlara ihtiyacı var. Partinin iktidar olması için çalışacak kişilere ihtiyacı var. Kenarda oturup durmadan eleştiri yapan insanlara ihtiyacımız yok. Onlar kendilerini iyi bilirler. Yazımda bu tür insanların kimler olduğunu açıkça belirttim. Gerisini üzerine alınanlar düşünsün ben değil. Herkes söyleyeceğini söyledi. Bundan sonra söyleyeceği olan varsa gelir parti teşkilatında konuşur derdini anlatır” şeklinde konuştu. 
 
HERKES GEÇMİŞTE NE YAPTIĞINI İYİ BİLSİN
 
Halkın da örgütün de kendisini iyi bildiğini ve tanıdığını kaydeden Canalioğlu, “Ankara’da neler yaptığımızı en iyi şekilde biliyorlar. Hiçbir sıkıntı yok. Biz gerekli açıklamaları sitemizde yazdık. Gerekli mesajları verdik. Herkes bu mesajdan kendine düşen payı alsın. Herkes geçmişte ne yaptığını iyi bilsin. Biz partimizin mücadelesi için uğraş vermeye devam edeceğiz. Biz umutsuzluğa kapılanlardan değiliz. Bundan sonra Ankara’da Trabzon’un işlerini takip etme noktasında, projelerin takibini yapma anlamında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ayrıca söylediklerimin ve yazdıklarımın tamamen arkasındayım. Yaptığım her işin arkasındayım. Trabzon’un kalkınması için göçün durması için ne yapılması gerekiyorsa Ankara’da Trabzonluların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.  Bilindiği üzere CHP eski il başkanlarından ve milletvekili adaylarından Cafer Hazaroğlu, Volkan Canalioğlu’nun CHP’de işinin bittiğini öne sürmüştü. Hazaroğlu, ‘Volkan bey seçimde umduğunu bulamadı. Başarısızlığını örtbas etmek için partiye yıllarını vermiş insanlara atıp tutuyor. Aklınca partiye sahip olmak istiyor. Volkan beyin CHP’de işi bitti. Çünkü, gelecek seçimde milletvekili adayları önseçimle belirlenecek’ demişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel