Cenazeye giderken kaza yaptılar: 9 yaralı

Konya’dan Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Evren köyündeki cenazeye katılmak için yola çıkan minibüs, ilçeye bağlı Arıtaş köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan 9 kişi hafif şekilde yaralandı.Evren köyünde vefat eden bir yakınlarının cenaz

Cenazeye giderken kaza yaptılar: 9 yaralı

Konya’dan Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Evren köyündeki cenazeye katılmak için yola çıkan minibüs, ilçeye bağlı Arıtaş köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan 9 kişi hafif şekilde yaralandı.

Evren köyünde vefat eden bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için Konya'dan hareket eden bir grup Şiran ilçesi girişindeki Arıtaş köyü yakınlarında yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İsmail Yıldırım yönetimindeki 42 ATF 15 plakalı minibüste bulunan Celal, Hatice, İsmet, Zeliha, Fatma, Bina Yıldırım ile Vedat Kaya ve Bünyamin Yıldız, hafif sıyrıkla atlattıkları kazanın ardından Şiran Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildikten sonra cenaze törenine katıldı.

Şarampole yuvarlanan araçta maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel