Gümüşhane hastanesine kavuşuyor!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde inşaat çalışmaları tamamlanan yeni Devlet Hastanesi açılmak için gün sayıyor.Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, tefrişat çalışmaları devam eden ve Mart ayı başında resmi açılışı planla

Gümüşhane hastanesine kavuşuyor!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde inşaat çalışmaları tamamlanan yeni Devlet Hastanesi açılmak için gün sayıyor.

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, tefrişat çalışmaları devam eden ve Mart ayı başında resmi açılışı planlanan Şiran Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Gümüşhane Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Op.Dr. Yavuz Çakıroğlu, Şiran Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mustafa Kaya ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Tekce ile birlikte yapılan çalışmaları ve gelinden son durumu değerlendiren Surel, ekip olarak hummalı bir çalışma sergilediklerinin söyledi.

Türkiye’de son 10 yılda sağlık alanında devrim niteliğinde gelişmeler yaşandığını kaydeden Surel, “Vatandaşlarımızın ilimizde de bu hizmetlerden faydalanması için yoğun çaba ve gayret gösteriyoruz. Hastanemizin açılışını devlet büyüklerimizin katılımı ile Mart ayı başında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Surel ayrıca hastaneyi Gümüşhane’ye kazandıran yetkililere de teşekkür ederek, “Başta Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere, Kurum Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali İhsan Dokucu’ya Bakanlık Yetkililerimize, Sayın Valimiz Dr. Yusuf Mayda’ya, ilimiz milletvekilleri Sayın Doç.Dr.Kemalettin Aydın’a ve Feramuz Üstün’e yoğun uğraş ve çabaları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlçe girişinde toplam 28 dönüm alana kurulan, 5 dönüm yeşil alan ile otopark ve bin 100 metrekare kapalı alana sahip Şiran Devlet Hastanesinde 10 poliklinik odası, röntgen-radyoloji, laboratuvar, acil servis, otopsi bölümü, ameliyathane 7 tek kişilik oda, 13 çift kişilik oda yer alıyor.

20140211aw004706_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel