Çayeli'nde ilk toplu iftar yemeği

Rize'nin Çayeli ilçe Belediyesi ve hayırsever bir işadamı işbirliğinde bu yıl ki Ramazan ayının ilk toplu iftar yemeği dün akşam verildi.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının gelmesiyle Çayeli Belediyesi ve hayırsever işadamları ile birlikte orga

Çayeli'nde ilk toplu iftar yemeği

Rize'nin Çayeli ilçe Belediyesi ve hayırsever bir işadamı işbirliğinde bu yıl ki Ramazan ayının ilk toplu iftar yemeği dün akşam verildi. 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının gelmesiyle Çayeli Belediyesi ve hayırsever işadamları ile birlikte organize edilecek iftar yemeklerinin verilmesine başlandı.

 

Ramazan ayı boyunca her gün verilecek iftar yemeğinin ücreti hayırseverler tarafından karşılanacak. Her gün başka bir hayırseverin üstlendiği iftarda, o gün hangi hayırseverin yemeği olduğu salonda duyurulacak.

 


Kültür Merkezi’nde hazırlanan iftar yemeğinde katılımcıları Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel