Çay ocağında hırsızlık:2 kişi tutuklandı

Samsun'da bir çay ocağının geceleyin kapısını kırarak içeriden 82 ekran LCD televizyon çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklandı. Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye gör

Çay ocağında hırsızlık:2 kişi tutuklandı
Samsun'da bir çay ocağının geceleyin kapısını kırarak içeriden 82 ekran LCD televizyon çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklandı.
 
Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, şüphe üzerine İ.K.'ye (22) kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kimlik kontrolünde İ.K.'nin Samsun 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından arandığı ortaya çıktı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemede İ.K.'nin yanında T.K.(22) ve S.K.(16) ile birlikte bir çay ocağının kapısını kırarak içeriden 82 ekran LCD televizyonu çaldıklarını tespit etti. Olayla ilgili T.K. ve S.K. de yakalanarak gözaltına alındı.
 
S.K. yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, T.K. izinli asker olduğu için Merkez Komutanlığı ekiplerine, İ.K. ise Gazi Polis Merkezi'ne teslim edildi. 
İfadeleri alınan 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. İ.K. ve T.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, S.K. ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel