Boztepe'de otel yapımına tepki!

Haber61.net'in gündeme getrdiği Boztepe'de bulunan Ali Şükrü Bey Parkı ve futbol sahasının satılması Trabzon'da şok etkisi yarattı. Trabzon'un akciğerleri olarak nitelendirilen Boztepe'de bu alanların yıkılıp yerine otel yapılacak olmasına tepki geldi.Bu

Boztepe'de otel yapımına tepki!

Haber61.net'in gündeme getrdiği Boztepe'de bulunan Ali Şükrü Bey Parkı ve futbol sahasının satılması Trabzon'da şok etkisi yarattı. Trabzon'un akciğerleri olarak nitelendirilen Boztepe'de bu alanların yıkılıp yerine otel yapılacak olmasına tepki geldi.

Bu tepkilerden biri de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)'ndan geldi. ASKF yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada futbol sahasının yıkılmaması gerektiği belirtilerek Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na daçağrıda bulunuldu.

İşte ASKF Yönetim Kurulu tarafından yapılan o açıklama;

Boztepe Futbol sahasının bir otele satılacak olması amatör camiamızı son derece üzmüştür.
Boztepespor , Necmiatispor ve Çukurçayır Belde spor kulüplerimiz başta olmak üzere çevredeki bütün kulüplerimiz  zor şartlarda faaliyetlerini yürütürken  soyunma odalarının bulunduğu ve idman  yaptıkları tek  futbol sahası olan Boztepe futbol sahasının  otele satış ihalesi yapılması spor kenti olan Trabzonumu za yakışmamıştır.

Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmaya yönelik gönüllü çalışmaya yöneten bu kulüplerimizin mağdur edilmesine  bir anlam veremiyoruz.

Boztepe'de alternatif birçok otel yeri bulunmaktadır. Yıllarca ASKF olarak emek vererek imece usulü ile Trabzon ‘a kazandırdığımız bu tesis ihale dışında  tutulmalı idi .

Ayrıca bütün ihale ilanları belediyemizin internet sitesinde yayınlanırken bu ihalenin yayınlanmaması ise düşündürücüdür.

İhale yasası gereği onay mercii olan belediye başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kulüplerimizi ve mahalledeki gençlerimizi düşünerek futbol sahasını  ihale dışında bırakmasını ve ihalenin onaylanmamasını  bekliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel