Trabzon"da gece opersayonu:16 gözaltı

Trabzon’da otellere yönelik gerçekleştirilen “Fuhuş” operasyonlarında 8’i erkek olmak üzere toplam 16 kişi göz altına alındı.Trabzon'un Çömlekçi Mahallesinde otellerde fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarlar üzerine 3. Sulh Ceza Mahkemesinden arama ve el koyma

Trabzon"da gece opersayonu:16 gözaltı

Trabzon’da otellere yönelik gerçekleştirilen “Fuhuş” operasyonlarında 8’i erkek olmak üzere toplam 16 kişi göz altına alındı.

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesinde otellerde fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarlar üzerine 3. Sulh Ceza Mahkemesinden arama ve el koyma kararı çıkartan Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ahlak Masası ekipleri fuhuş operasyonu gerçekleştirdi.

Ahlak Masası Ekiplerinin dün gece saat 02.00 sıralarında bir otele gerçekleştirdiği fuhuş baskınında 8 yabancı uyruklu hayat kadını ve bu kadınlarla aynı odalarda bulunan 8’i erkek olmak üzere toplam 16 kişi göz altına alındı. Gözaltına alınan 8 yabancı uyruklu hayat kadını yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesine teslim edilirken, gözaltına alınan 8 erkek ise bir kimseyi fuhuş'a teşvik etmek ve aracılık ettikleri iddiasıyla çıkarıldıkları savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler