Bordo Mavi Masa'ya yoğun ilgi

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı 25 bin 625 başvuru ile birinci olurken, 10 bin 769 başvuru ile Zabıta Daire Başkanlığı ikinci sırayı aldı.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve vatandaşların Belediye hizmetlerinden daha rahat

Bordo Mavi Masa'ya yoğun ilgi
İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı 25 bin 625 başvuru ile birinci olurken, 10 bin 769 başvuru ile Zabıta Daire Başkanlığı ikinci sırayı aldı. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve vatandaşların Belediye hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 1 Şubat 2011 tarihinden beri hizmet vermeye başlayan Bordo-Mavi Masa'ya yaklaşık dört yıl içerisinde 54 bin 962 vatandaş dilekçe ile başvuruda bulundu. 
 
Başvuruda bulunan vatandaşlardan 43 bin 381 kişinin işlemleri tamamlanırken, 11 bin 585 vatandaşın dilekçeleri değerlendiriliyor. Yaklaşık dört yıl içerisinde en çok başvuru İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na 25 bin 625 vatandaş başvuruda bulunurken; 10 bin 769 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı.
Belediyeye gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde başvurularını daha rahat halledebiliyor. Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek, başvuru ve şikayetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel