Başkan Genç'ten Ramazan mesajı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 28 Haziran Cumartesi günü başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Ramazan ayının huzura, barışa ve manevi gelişime vesile olması temennisinde bulunan başkan Genç, mesajında şu görüşlere yer v

Başkan Genç'ten Ramazan mesajı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 28 Haziran Cumartesi günü başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ramazan ayının huzura, barışa ve manevi gelişime vesile olması temennisinde bulunan başkan Genç, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ramazan ayını müstesna kılan tüm insanlığa rehber olarak gönderilen Kuran-ı Kerim’in bu ayda indirilmesidir. Ramazan ayında 30 gün boyunca tuttuğumuz oruçla sabrı, duygularımızı ve isteklerimizi kontrol altına almayı öğreniriz. Ramazan ayı sabır ayı, sevgi ayı, kardeşlik ayı, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu mübarek ay bizlere sofralarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmayı hatırlatır.

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan, 'Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur' diye müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır.

Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşerilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel