Atalay 'Trabzon herşeyi hakediyor'

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret eden Atalay, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, kente hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğ

Atalay 'Trabzon herşeyi hakediyor'

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret eden Atalay, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, kente hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Trabzon'da son yıllarda çok güzel çalışmalar yapıldığını kaydeden Atalay, ''Tüm çalışmaları takım oyunuyla yapıyoruz. Bugüne kadar hep takımı oynadık. Bundan sonra da böyle devam edecek. Trabzon'a yapılan yatırımlarda tüm kesimlerin büyük emeği vardır'' dedi.

Atalay, temmuz ayında düzenlenecek Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları ile Trabzon'un daha çok yatırım alacağını, turizm açısından da çok önemli ilerlemeler kaydedeceğini ifade etti.

Hacısalihoğlu ise Mehmet Atalay'ın Trabzon'a yapılan hizmetlerde çok önemli katkılarının bulunduğunu, bundan sonra başarılı çalışmalar ve hizmetler yapacağına inandığını kaydetti.

Atalay, daha sonra Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'nu ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel