Gümrükçüoğlu'nu mu görüntüledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, evinin önünde gizli çekim yaptığı iddiasıyla savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunduğu işadamı Mustafa Erdem, konuyla ilgili açıklama yaptı. Çektiği görüntüleri paylaşım sitesi Facebook’a da attığı

Gümrükçüoğlu'nu mu görüntüledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, evinin önünde gizli çekim yaptığı iddiasıyla savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunduğu işadamı Mustafa Erdem, konuyla ilgili açıklama yaptı.
 

Çektiği görüntüleri paylaşım sitesi Facebook’a da attığını belirten Erdem, “Ben istesem böyle bir haberi gündeme düşüremezdim. Ben gizli bir çekim yapmadım. Karayolunda kendi aracımın içinde kendi cep telefonumla çektiğim görüntüler bunlar. Gizlilik bunun neresindedir. Ben ne gizli çekim yaptım ne yanlış bir hareket içerisine girdim” dedi.
 

Gümrükçüoğlu’nun komşusu olduğunu da ifade eden Mustafa Erdem “Karayolu içinde arabamın içerisinde ormanı çektim, doğayı çektim, siteyi çektim. Çünkü ben de hemen yan tarafta oturuyorum. Ben gizli çekim yapacak şeye ihtiyacım yok. Her işim açık. Belediye başkanı veya başka birini gizli kameraya almak gibi cahilce bir işin içerisinde olmam. Benim işim hep hukuk çerçevesi içindedir. Görüntüler Facebook’ta yayınlanıyor. Benimle ilgisi olmayan şeyler söylenmiş. Beni çağırırlarsa savcılıktan gidip kendimi savunacağım” diye konuştu.
 

Mustafa Erdem, önümüzdeki seçimlerde Trabzon’dan milletvekili adayı olacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem