"Arsin'i unutmam mümkün değil"

ARSİN’DE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİMEski Arsin kaymakamı Salih Altun bir yıl önce tayin olduğu ilçesini ziyaret etti.Önce Van ardından da Bitlis’e tayin edilen ve halen Bitlis Vali Yardımcısı olarak görev yapan Salih Altun  Arsin ilçesinde görev yaparken ilçe halkın

"Arsin'i unutmam mümkün değil"
ARSİN’DE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM
Eski Arsin kaymakamı Salih Altun bir yıl önce tayin olduğu ilçesini ziyaret etti.Önce Van ardından da Bitlis’e tayin edilen ve halen Bitlis Vali Yardımcısı olarak görev yapan Salih Altun  Arsin ilçesinde görev yaparken ilçe halkının kendisine gösterdiği sahiplenme ve yardımlaşma duygusunu hiçbir zaman unutmayacağını belirterek “Burada çok şey öğrendim,güzel insanlar tanıdım” dedi.
SAHİL PROJESİ TRABZON’UN YÜZ AKI
Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen’in ilçenin kaderini değiştirecek hizmetlere imza attığını da belirten Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun “Arsin artık alt yapı sorunlarını çözmüş sahil projesiyle yeni bir kimliğe bürünmüş.Bizim de bu değişimde katkımız olmuşsa ne mutlu bana” dedi.
as-003.jpg
HEMŞERİSİ YALNIZ BIRAKMADI
Arsin Kaymakamlığını ve Arsin Belediye Başkanlığını ziyaret eden ilçe esnafı ile sohbet etme imkanı bulan Altun’a hemşerisi Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de eşlik etti.Altun, Trabzon ile Artvin arasında sevgi köprüsü kuran Trabzon Artvinliler Derneği’ne de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel