Fatih Tekke iş başında

Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi’nde gerçekleştirilen organizasyona TFF Milli Takımlar Maç İzleme Departmanı Antrenörü Fatih Tekke, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, TÜFAD Lüleburgaz Şube Başkanı Baki Koçer ve Kırklareli bölgesinden gelen kul

Fatih Tekke iş başında

Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi’nde gerçekleştirilen organizasyona TFF Milli Takımlar Maç İzleme Departmanı Antrenörü Fatih Tekke, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, TÜFAD Lüleburgaz Şube Başkanı Baki Koçer ve Kırklareli bölgesinden gelen kulüp başkanları ve teknik direktörler katıldı.

Seçmeler öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Fatih Tekke, "Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in projesi ile birlikte yeni bir atılım yapıldı. TFF ile TÜFAD işbirliğinde 55 ilde 1999, 2000 ve 2001 doğumlu futbolcuları, yerinde seçmeler yaparak, milli takım antrenörleri olarak izliyoruz. Şu ana kadar yaptığımız seçmelerde iyi sonuçlar aldık. Bugün de Lüleburgaz’da futbolcuları izleyeceğiz. Bundan sonraki çalışmalarımız devam edecek" dedi.

TÜFAD Başkanı Baki Koçer de yaptığı açıklamada, bu tür milli takım düzeyindeki seçmelerin Lüleburgaz’da gerçekleştirilmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Seçmelere Kırklareli bölgesinden birçok kulübün katıldığını ifade eden Koçer, bu seçmelerin gerçekleşmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Emin Halebak’a da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor