Arda Turan Kararını Verdi

VARAN 1 - Atletico Madrid'in kazandığı kupalarda (UEFA Kupası - İspanya Kral Kupası) büyük payı olan Arda Turan paylaşılamıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray bu futbolcuyu birbirlerine kaptırmak istemiyor. Arda'nın yakın çevresindeki bazı arkadaşları "Rakamla

Arda Turan Kararını Verdi
VARAN 1 - Atletico Madrid'in kazandığı kupalarda (UEFA Kupası - İspanya Kral Kupası) büyük payı olan Arda Turan paylaşılamıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray bu futbolcuyu birbirlerine kaptırmak istemiyor. Arda'nın yakın çevresindeki bazı arkadaşları "Rakamlar çok büyük. Türkiye'ye kesinlikle dönmez diye düşünmeyin" diyor. Ancak milli futbolcu kararını verdi. 
 
Kesinlikle bir süre daha Avrupa'da kalacak. Arda bazı arkadaşlarına kararını şöyle açıkladı: " İspanya'da kalmak istiyorum. Ben hedefimi koydum; Barcelona'da veya Real Madrid'de oynamayı amaçlıyorum. İspanya dışına dair hedeflerim ise Premier Lig için geçerli. Manchester United, Chelsea veya Arsenal'da oynamayı arzuluyorum." İşte Arda'nın gönlünde yatan aslanlar!.. 
 
VARAN 2 - UMUT: TRABZON'DA SEVE SEVE OYNARIM 
 
Fenerbahçe ciddi şekilde Umut Bulut'un da peşinde... Kiralık oynayan milli golcü, öncelikle Sarı-Kırmızılı takımda devam etmek istiyor. Fakat Fransız ekibi Toulouse'la 3 milyon 200 bin euroluk bonservisi üzerinde henüz bir anlaşma sağlanamadı. Bir yıllık daha sözleşmesi olan futbolcu için Fenerbahçe adeta pusuda bekliyor. 
 
Yabancı kontenjanının düşürülecek olması da futbolcunun değerini artırıyor. Ancak bir süre önce gerçekleşen bir olay Trabzonspor'un da şansının yüksek olduğu yorumlarını doğurdu. Umut futbol dünyasının önemli isimlerinin bulunduğu bir ortamda transfer meselesi ve transfer konuşulmaya başlandığında "Benim Trabzonspor'a sevgim büyük. Tabii ki seve seve oynarım ama şartlar ne getirir bilmem" dedi. Bakalım Bordo-Mavili yeni yönetim bu konuda nasıl bir strateji izleyecek... 
 
VARAN 3 - AMRABAT, UMUT VE Elmander'İ İSTERİM 
 
Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mustafa Denizli görevinden istifa etmişti. Bu olayın perde arakası da hayli ilginç. İddia şu ki; Denizli yönetime bir transfer listesi veriyor. İçinde çok büyük isimler var. Galatasaray'dan Faslı Amrabat ve İsveçli Elmander'i talep ediyor. 
 
Kiralık sözleşmesi biten Umut Bulut'u da bu listeye ekliyor. "Bu oyuncuları alırsanız kalırım" diyor. Ancak bir anlaşmazlık doğuyor ve yollar medenice ayrılıyor. Bu arada Mustafa Denizli Beşiktaş'a döner ise Umut ve Elmander konusunda Siyah-Beyazlıların atağa kalkabileceği belirtiliyor. Başkan adayı Serdal Adalı'nın listesindeki isimlerden birinin Mustafa Denizli olduğu belirtiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel