Janko'dan TS'ye eleştiri!

Şubat ayında oynanan ve 3-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle biten mücadeleden sonra birden bire kesik yediğini belirten Trabzonsporlu Marc Janko açıklamalarda bulundu. Sezon başında Porto'dan Trabzonspor'a transfer olan Avursturyalı forvet Marc Janko, bordo-mavil

Janko'dan TS'ye eleştiri!
Şubat ayında oynanan ve 3-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle biten mücadeleden sonra birden bire kesik yediğini belirten Trabzonsporlu Marc Janko açıklamalarda bulundu.
 
Sezon başında Porto'dan Trabzonspor'a transfer olan Avursturyalı forvet Marc Janko, bordo-mavili kulübe sitemini dile getirdi. Alman basınına konuşan 1.96'lık dev forvet, Trabzonspor'la aralarındaki meseleyi görüştükten sonra kendisine gelen teklifleri dinleyeceğini ifade etti. İşte Janko'nunu sözleri:
 
"BİRDEN BİRE KESİK YEDİM"
 
"Şubattaki 3-0'lık Fenerbahçe yenilgisinden sonra birden bire kesik yedim. Bir kulüple sözleşme imzaladığınız vakit o kulübün bir parçası olursunuz. Benden memnun olmadıklarını söylediler. Ama burada karışık bir durum var. Bir oyuncudan memnun değilseniz onu bir kenarda yakmayıp tekrar satmak için vitrine sunarsınız."
 
"TEKLİFLERİ DİNLEYECEĞİZ"
 
"Öncelikle Trabzonspor ile aramızdaki meseleyi açıklığa kavuşturduktan sonra kendime uygun bir kulüp bulacağım. Önümüzdeki günlerde temsilcimle kulüp arasında bir görüşme olacak. Her çözüm önerisini dinleyeceğiz. Ama önceliğim tabii ki yurtdışına çıkmak olacak."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler