Antalya'da da Trabzon'daki gibi!

Trabzon'da uzun yıllar görev yaptıktan sonra başarısını Habertürk Gazetesi'nin Antalya Büro Şefliğiyle taçlandıran Gazeteci Tekin Atay, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti düzenlediği yarışmayla 2010 yılının en iyileri arasına girdi. İşte ödüle değer bulunan gaz

Antalya'da da Trabzon'daki gibi!

Trabzon'da uzun yıllar görev yaptıktan sonra başarısını Habertürk Gazetesi'nin Antalya Büro Şefliğiyle taçlandıran Gazeteci Tekin Atay, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti düzenlediği yarışmayla 2010 yılının en iyileri arasına girdi. İşte ödüle değer bulunan gazeteciler...

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 2010 Yılı Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödüllerini kazananlar belirlendi. Ödül töreninin tarihi ve yeri daha sonra açıklanacak.

Ödüle değer bulunan gazeteciler

GAZETECİLİK
Haber:
Siyasal

Tekin Atay, Güngör Karakuş, Hilal Öztürk - Habertürk Gazetesi 20.02.2010 tarihinde yayınlanan “Kayıp Savcı Sarıkaya Çukurambar’dan Çıktı” başlıklı haberleriyle ödüle değer bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel