PFDK Trabzon'dan savunma istedi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki maçın bitiminin ardından soyunma odasına giderken tribünden atılan bir madeni paranın isabet etmesi sonucu kaşının üst kısmı yarılan hakem Yunus Yıldırım olayı ile ilgil

PFDK Trabzon'dan savunma istedi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki maçın bitiminin ardından soyunma odasına giderken tribünden atılan bir madeni paranın isabet etmesi sonucu kaşının üst kısmı yarılan hakem Yunus Yıldırım olayı ile ilgili olarak bordo-mavili kulüpten savunma istediği bildirildi.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PFDK'nın savunma talebinin dün kendilerine ulaştığını ve 48 saat içinde savunmalarını vermek zorunda olduklarını belirtti.

Yunus Yıldırım'a yapılan olayı tasvip etmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Yener, bu konuda kulüp başkanı Sadri Şener'in de Yıldırım'dan Trabzon adına özür dilediğini anımsattı.

-YILDIRIM, TEŞEKKÜR ETTİ-

Maç sonunda kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yardımcı antrenörler Ünal Karaman ve Mehmet Kulaksızoğlu'nun da olayın ardından hakem Yıldırım'ın yanına giderek tedavisiyle ilgilendiği bildirildi.

Yıldırım'ın da Trabzonsporlu yöneticilerin ilgisi ve kendisine yapılan özrü raporuna yazdığı ve yöneticilere de teşekkür ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor