Akçaabat'ta yol çöktü!

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürpınar Mahallesinde yoğun yağış nedeniyle yolun toprak olan kısmı çöktü. Çevredeki apartman sakinleri evlerinde mahsur kaldı. Edinilen bilgiye göre, Akkol Apartmanının bulunduğu sokakta yapımı devam eden bir başka inşaat sahib

Akçaabat'ta yol çöktü!

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürpınar Mahallesinde yoğun yağış nedeniyle yolun toprak olan kısmı çöktü. Çevredeki apartman sakinleri evlerinde mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Akkol Apartmanının bulunduğu sokakta yapımı devam eden bir başka inşaat sahibi yoldaki bütün hafriyatı boşalttı. Ancak yolun kalan toprak kısım yoğun yağış nedeniyle çöktü. Çöken yol diğer apartmanların önünü kapattı. Apartman sakinleri evlerinde mahsur kaldı. Bir çok ev sahibi saat 21.00 itibari ile evini boşalttı ancak apartmanda hala ailelerin olduğu öğrenildi.

Apartman sakinlerinden alınan bilgiye göre, daha önceden belediye ve kaymakamlığa başvurarak önlem alınması için görüşme gerçekleştirildi ancak herhangi bir tedbir alınmadığı öğrenildi. Bu akşam saatlerinde Yolun çökmesi üzerine ilgili kurumlara haber verildi ancak olay yerine henüz bir ekibin ulaşmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel