Trabzon'da okullar tatil olacak mı?

Trabzon’da okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili velilerin kafalardaki soru işaretlerine Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi.Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Öztürk, konuyla ilgili haber61’nete yaptığı açıklamada, şuanda

Trabzon'da okullar tatil olacak mı?

Trabzon’da okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili velilerin kafalardaki soru işaretlerine Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Öztürk, konuyla ilgili haber61’nete yaptığı açıklamada, şuanda okulların Trabzon Merkezde tatil edilmesi için bir neden olmadığını her şeyin yarın sabah belli olacağını belirtti. Öztürk, “Okulların tatil edilip edilmeyeceği yarın sabah belli olacak. Herşey yarın sabah karşılaşılacak görüntüye bağlı. Eğer kar, tatil edilmesi için gerekli bir zemin oluşturmuşsa tabi ki okullar tatil edilecektir. Ancak tam tersi olursa okulların tatil edilmesi gibi bir şey söz konusu değil. Şuanki görüntü itibariyle Trabzon Merkezde okullar tatil değil” dedi.

İlçelerde ise durum şöyle: “Dernekpazarı ilçesinde 2 gün; Hayrat, Köprübaşı ve Tonya ilçelerinde 1 gün; Araklı, Arsin, Çarşıbaşı ve Of ilçelerinde merkez hariç köylerinde 1 gün ve Maçka ilçesinin Galyan, Şahinkaya, Temelli beldeleri ile Akarsu İlköğretim Okulu’nda okullar 1 gün tatil edildi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim