Akçaabat'ta kapkaç: 3 kişi tutuklu

İlçenin Söğütlü beldesindeki bir marketin kasiyeri, akşam saatlerinde kasadaki parayı, girişi binanın dış kısmında olan müdüriyet bölümüne götürmek üzere dışarı çıktı. Asansöre bineceği sırada kasiyerin yanına gelen 3 kişi, para dolu çantayı kapkaç yöntem

Akçaabat'ta kapkaç: 3 kişi tutuklu

İlçenin Söğütlü beldesindeki bir marketin kasiyeri, akşam saatlerinde kasadaki parayı, girişi binanın dış kısmında olan müdüriyet bölümüne götürmek üzere dışarı çıktı. Asansöre bineceği sırada kasiyerin yanına gelen 3 kişi, para dolu çantayı kapkaç yöntemiyle alarak kaçtı.

     Karınlık olduğu için zanlıların yüzlerini pek seçemeyen kasiyer, kaçarken konuşan zanlılardan birini sesinden tanıdı. Kasiyerin verdiği bilgi üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce yapılan çalışma sonucunda İslam K, Metin A. ve Ali D. gözaltına alındı.

     Suçlarını itiraf eden zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlılardan İslam K. ve Metin A'nın daha önce söz konusu markette çalıştıkları ve kısa bir süre önce işten çıkarıldıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel