ABD'li diplomatlar Trabzon'da

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Maura Pally, Amerikan Büyükelçiliği Kültür Ateşe Yardımcısı Stefanie Altman Wiznans, Danışman Dana Rosenberg ve Amerikan Büyükelçiliği Gençlik Programları Sorumlusu Deniz

ABD'li diplomatlar Trabzon'da

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Maura Pally, Amerikan Büyükelçiliği Kültür Ateşe Yardımcısı Stefanie Altman Wiznans, Danışman Dana Rosenberg ve Amerikan Büyükelçiliği Gençlik Programları Sorumlusu Deniz Gürsan’ı makamında kabul etti.
 

Bu sabah gerçekleşen ziyarette konuşan Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Maura Pally, Gençlik Değişim Programları kapsamında 4 tane ABD’li öğrencinin Trabzon’da Türkçe öğrendiğini kaydederek “Hem Trabzon’u görmeye hem de öğrencilerimizi ziyaret etmeye geldik. Trabzon’un bu kadar güzel olduğu ve programın başarılı olduğunu gördük. Bizi kabul ettiği için de valimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Ziyaretin anısına Vali Kızılcık, Amerikan Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Maura Pally’e bir gümüş işlemeli plaket verirken, ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel