Tuğkan Gönültaş Kimdir?

Streamer Tuğkan Gönültaş (Elraenn) kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Tuğkan Gönültaş hakkındaki tüm detaylar...

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

TUĞKAN GÖNÜLTAŞ KİMDİR?

Tuğkan Gönültaş,1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

KARİYERİ:

“Karınca Çiftliğim” isimli YouTube kanalında hayvanlar ile ilgili video paylaşımları yapan Tuğkan Gönültaş, yakışıklılığı ve hayvan sevgisi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Ayrıca “Elraenn” isimli Twitch kanalında yayınlar yapmaktadır. Tuğkan Gönültaş içerikler ürettiği bu alanda Elraenn lakabını kullanmaktadır. Yeditepe Üniversite Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü’nden mezun olan Gönültaş, 1 yıl Amerika’da yaşadıktan sonra askerlik yapmak için Türkiye’ye dönüp ardından kendisine ait Eightborn adlı tekstil markasıyla ticaret hayatına atılmıştır.

Sonrasında oyunculuk ve tiyatro üzerine eğitim alan Gönültaş, bir süre sonra “Karınca Çiftliğim” isimli YouTube kanalını kurmuş ve egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşmaya başlamıştır. Daha sonra  “Elraenn” isimli Twitch kanalında yayınlar yapmaya başlamış ve kendine has bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştır. 1999 yılından beri oyun oynadığını belirten Tuğkan Gönültaş’ın yayın yaptığı odada, akvaryumlar ve birçok egzotik hayvanın bulunduğu kafesler vardır. Çok küçük yaşlardan bu yana hayvanlara büyük bir ilgi duyan Tuğkan Gönültaş, egzotik ve sürüngen hayvanlara karşı olan ön yargıyı kırmak adına YouTube’da videolar paylaştığını söylemiştir. Yayınladığı videolarda "tarantula ısırırsa ne olur", çiyan ele alınır mı", "bitkili akvaryum yapımı", "piton bakımı" gibi konulara yer vermiştir. Ayrıca Elraen kullanıcı adı ile de bilinen Tuğkan Gönültaş, JtgTV’de yayıncılara özel düzenlenen bir yarışmayı birinci olarak tamamlamıştır.

Tuğkan Gönültaş’ın iki tane YouTube kanalı bulunmaktadır. “Elraenn” isimli YouTube kanalında Twitch videolarını paylaşmaktadır. “Karınca Çiftliğim” isimli YouTube kanalında ise egzotik hayvan videoları paylaşmaktadır.

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

ELRAEN IRKÇILIK OLAYI NEDİR?:

Başarılı Youtuber ve Twitch Elraen konu hakkındaki kendini savunarak ırkçılık yapmadığını ve parça parça konuşmaların birleştirilerek sosyal medyaya yansıtıldığını söylemiştir. Linç girişiminde bulunulmaya çalışıldığını aktaran Tuğkan Gönültaş, ırkçılık yapanlardan kendinin de nefret ettiğini ve çevresinin de bunu çok iyi bildiğinin altını çizmiştir.

İşte Tuğkan Gönültaş'ın bazı fotoğrafları;

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

Tuğkan Gönültaş Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler