"Bedeli ne olursa olsun!..."

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Taksim'in 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına tepki gösterdi. Çelebi, "Bedeli ne olursa olsun biz 1 Mayıs'ta Taksim'de olacağız" dedi.CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, TBMM'de beraberindeki CHP'li millet

"Bedeli ne olursa olsun!..."

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Taksim'in 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına tepki gösterdi. Çelebi, "Bedeli ne olursa olsun biz 1 Mayıs'ta Taksim'de olacağız" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, TBMM'de beraberindeki CHP'li milletvekilleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 1 Mayıs'ta Taksim'in kapatılmasıyla ilgili uygulamayı eleştiren ve Türkiye'nin gerilimli bir süreci yaşadığını belirten Çelebi, "1 Mayıs işçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü. Kölelik koşullarına karşı bir direnişin adıdır 1 Mayıs"dedi.

Basın toplantısının ardından Çelebi ve beraberindeki milletvekilleri, gazetecileri yaklaşan 1Mayıs İşçi Bayramı öncesi kırmızı karanfil dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem