Adnan Günnar Yomra'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, referandum çalışmaları kapsamında Yomra ilçesinin Kıratlı, Oymalı ve Özdil Mahallerini ziyaret etti.

Adnan Günnar Yomra'da

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde Yomra İlçesini ziyaret etti.

İlçe merkezinde yoğun  ilgi ile karşılanan  Günnar, ilçe sakinlerinin dilek ve temennilerini dinleyerek referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti ilçe teşkilatını da ziyaret eden Günnar, ardından Kıratlı, Oymalı ve Özdil mahallerine doğru hareket etti.

Gittiği mahallelerde yoğun ilgi ile karşılaşan Günnar, daha güçlü bir Türkiye için, 16 Nisan’da yapılacak referandumda vatandaşlardan destek istedi. Günnar, “Referandum, Türkiye için önem arz etmektedir. Bu referandum ile Türkiye güçlenecektir. Partimizin tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için beraberce çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bizler memleketimiz için varız. Hemşehrilerimizle bir araya geldik ve sıcak bir şekilde karşılandık. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Günnar, referandumun büyük Türkiye'nin yeniden dirilişinin miladı olacağını vurgulayarak, "Gerçekten önemli bir süreçteyiz. 16 Nisan akşamı inşallah şahlanışın başlangıcı olacak. Yeniden büyük Türkiye'nin ayak seslerini herkes duyacak. Bizim için her seçim önemlidir. Ancak, bu referandum, diğer seçimlerden daha farklı ve önemlidir. Bu seçim bir milletvekili yada belediye başkanlığı seçimi değildir. Milletimizin tamamen kendi geleceğinin, çoluk çocuğunun teminatı olabilecek bir seçimdir. Halkın geleceğini tayin edecek olan bir yönetim sisteminin halk oylamasına sunumudur" diye konuştu.

Günnar, Oymalı Mahallesi ziyaretinde 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara’da şehit olan Yomralı Sedat Kaplan’ın annesi Ören Kaplan’ı da evinde ziyaret etti.

Adnan Günnar Yomra'da

Adnan Günnar Yomra'da

Adnan Günnar Yomra'da

Adnan Günnar Yomra'da

Adnan Günnar Yomra'da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber