Yetişkinlere okuma yazma!

Trabzon Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yaşları 40-75 arasında değişen 13 bayan katılırken, kursun haftada 10 saat olmak üzere 4 ay süreceği belirtildi. Kursiyerin en yaşlısı olan 9 çocuk annesi 30 torun sahibi 75 yaşındaki Mevlüde Yuluğ, geç de olsa okum

Yetişkinlere okuma yazma!
Trabzon Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda yaşları 40-75 arasında değişen 13 bayan katılırken, kursun haftada 10 saat olmak üzere 4 ay süreceği belirtildi. Kursiyerin en yaşlısı olan 9 çocuk annesi 30 torun sahibi 75 yaşındaki Mevlüde Yuluğ, geç de olsa okuma yazma öğrencek olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Okuma yazma kursuna gitmeye kendim karar verdim.

Keşke daha önce okuma yazmayı öğrenseydim. Okuma yazmanın ne kadar önemli olduğunu öğrenmeye başladığımda daha iyi anladım. Çocukluğumuzda çeşitli imkansızlıklardan dolayı okuyamadık, kısmet şimdi imiş. Benim gibi olanların bu fırsatı değerlendirmesini öneririm" dedi.

Kursiyerleri eğiten 32 yıllık öğretmen Ferihan Doğru ise kursa katılanların okuma yazmaya çok meyilli olmalarının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, derslerin çok zevkli ve neşeli geçtiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel