Trabzonspor yener mi?

Trabzonspor- Başakşehir 

Mersin, Sivas ve Antep galibiyetleri Trabzonspor’u iyice rahatlattı.

Üç maç üst üste 1-0’lık skorlarla galip gelen bordo mavililer, bu maçlarda gol yemedi.

Antep maçı için defansa ve kaleciye büyük iş düşeceğini yazmış, maçın kazanılmasında bu bölgenin önemine değinmiştim.

Nitekim de maçın kazanılmasını yine bu bölge sağladı. Özellikle kaleci Esteban son üç maçtaki kurtarışlarıyla Trabzonspor’u rahatlatan isim oldu.

Hami hoca’nın Antep maçında Yusuf’un yerine Güray tercihi yanlıştı.

Haftalardır oynamayan bir futbolcu Samsun ile yapılan özel maçta da pek varlık gösterememesine rağmen ilk onbirde oynamazdı. Hami hatasını erken anladı ve ikinci yarı değiştirdi.

Trabzonspor’da sakat ve cezalı futbolcu yok. Hami hoca ideal kadroyu kurabilir. Bu bir avantajdır. Rekabeti artırır. Ama önemli olan takım içindeki birliktelik.

İdmanlardan aldığımız bilgilere göre Aytaç ve Muhammed’in performansı iyi. Özellikle Muhammed’i çok önemsiyorum. Bu futbolcu henüz kendini gösteremedi.

Bu arada Muhammed Beşir’i de sormadan edemiyoruz. Sadi hoca döneminde sonradan girdiği birçok maçta gol atan bu isim neden kadroya alınmıyor doğrusu merak ediyorum.

Hami hoca Ramazan ve Melih’i kazanmaya çalıştığı gibi Muhammed’i de kazanmalıdır.

Trabzonspor elbette ki öncelikle maçları kazanmalı ama biraz da gelecek sezonun kadrosu için futbolcu kazanma yoluna gitmelidir.

Başakşehir maçı

Başakşehir bu ligin en iyi ve istikrarlı futbol oynayan takımı. Böyle bir takıma karşı oynamak ve de kazanmak zordur. Ancak, Trabzonspor herkesin beklediği ideal kadroyla Başakşehir’e yenilmeyeceği kanaatindeyim. (Tahmin:%60:0 %40:1)

Beşiktaş- Bursaspor (Tahmin:1)

Torku Konya- Fenerbahçe (Tahmin:2)

Galatasaray- Çaykur Rizespor (Tahmin:%60:1 %40:0)

Osmanlıspor- Eskişehrispor (Tahmin:0)

Akhisar- Kasımpaşa (Tahmin:0)

Gaziantep- Sivasspor (Tahmin:%55:2 %45:0)

Kayserispor- Antalyaspor (Tahmin:1)

Mersin İdmanyurdu- Gençlerbirliği (Tahmin:%60:1 %40:2)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR