Yirmi günlük gelin öldürüldü!

Doğubayazıt'ın Ağrı girişindeki Barış Mahallesi'nde oturan 23 yaşındaki Selçuk Doğan, teyzesinin kızı Dilan ile yaklaşık 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra bu ay başında evlendi. Nişanlılık döneminden itibaren aralarında geçimsizlik bulunduğu öne sürülen Dilan

Yirmi günlük gelin öldürüldü!


Doğubayazıt'ın Ağrı girişindeki Barış Mahallesi'nde oturan 23 yaşındaki Selçuk Doğan, teyzesinin kızı Dilan ile yaklaşık 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra bu ay başında evlendi. Nişanlılık döneminden itibaren aralarında geçimsizlik bulunduğu öne sürülen Dilan Doğan ile Selçuk Doğan, 19 Haziran günü yine tartıştı. Bunun üzerine öfkeli koca, yeni evlendiği eşini, bakkallara gıda maddesi taşıdığı minibüsüne bindirerek Ağrı karayolunun Suluçem mevkiine götürerek bıçaklayarak öldürdü. Dere yatağına, eşini ve suç aleti bıçağı gömen Selçuk Doğan, 21 Haziran Cuma günü saat 16.00 sıralarında Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Dilan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Teslim olan ve eşinin cesedini ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Bulakbaşı Köyü arazisine gömdüğünü bildiren Doğan, önce cesedin yerini gösteremedi. Selçuk Doğan ertesi gün eşini gömdüğü Üçmuratlar Köyü yakınlarındaki dere yatağını hatırlayarak polise gösterdi. Ekipler genç kadının cenazesini gömüldüğü yerden çıkardı ve otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Polis, Selçuk Doğan'ın ifadesi üzerine babası 60 yaşındaki Mehmet Salih Doğan, 54 yaşındaki annesi Zahide Doğan ve 25 yaşındaki ağabeyi Sebih Doğan'ı gözaltına aldı. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede anne Zahide Doğan serbet bırakılırken, cinayeti işleyen Selçuk Doğan ile cinayete yardım eden babası ve ağabeyi tutukladı.

Öte yandan otopsi işlemleri tamamlanan Dilan Doğan’ın da cenazesi memleketi Doğubayazıt ilçesine getirildi. Dilan Doğan'ın cenazesi akşam saatlerinde ilçe mezarlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam