Yine THY yine olay!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan New York’a sefer yapan uçağında yolculuk eden Pakistan asıllı ABD’li bir adam, diğer yolculara ve kabin ekibine saldırdı.Yolculuk sırasında büyük miktarda alkol tükettiği belirtilen Şahbaz Han isimli kişi, yolun yarısınd

Yine THY yine olay!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan New York’a sefer yapan uçağında yolculuk eden Pakistan asıllı ABD’li bir adam, diğer yolculara ve kabin ekibine saldırdı.

Yolculuk sırasında büyük miktarda alkol tükettiği belirtilen Şahbaz Han isimli kişi, yolun yarısından sonra dizüstü bilgisayarını çalmakla suçladığı iki yolcuya tükürdü. Kendisini yatıştırmak isteyen üç kabin görevlisine ise saldırdı. Uçaktaki diğer yolcuların da huzursuz olmasına neden olan 30 yaşındaki Han, sakinleştirilemeyince yolculuğun kalan yarısını koltuğuna bağlı tamamlamak zorunda kaldı.

John F. Kennedy Havalimanı’na inişte güvenlik yetkililerine teslim edilen Han, gözaltına alındı.  Annesinin ödediği 25 bin dolar kefalet ve yolculuklarda alkol tüketmemek koşuluyla serbest kaldı.

Uçakta yaşananları yolculardan Ryan Loco görüntüledi. Fotoğrafçı olduğu öğrenilen Loco, Twitter sayfasında “Atlantik üzerinde 9 bin metrede sarhoş bir adamın THY uçağındaki herkesle kavga etmesiyle uyandım” ifadesiyle siyah beyaz bir kare paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler