Yılbaşı gecesi ispirto içince...

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bir palet fabrikasında yılbaşı akşamı ispirto içtikleri iddia edilen Gürcistan uyruklu 7 işçiden 4'ünün öldü, 3 işçi de yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.Gebze'nin Cuma Köy'deki bir palet fabrikasında çalışan Gürcü işçile

Yılbaşı gecesi ispirto içince...

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bir palet fabrikasında yılbaşı akşamı ispirto içtikleri iddia edilen Gürcistan uyruklu 7 işçiden 4'ünün öldü, 3 işçi de yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Gebze'nin Cuma Köy'deki bir palet fabrikasında çalışan Gürcü işçiler, yılbaşı gecesi iddialara göre ispirto içti. Sabah fabrikaya gelenler, 7 işçiyi yerde yatarken buldu ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

Gelen sağlık ekibi işçilerden 4'ünün öldüğü belirlerken, 3 işçiyi de koma halinde hastaneye kaldırdı. İşçilerden 2'sinin Gebze'deki bir özel hastanede, 1'inin de Gölcük Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürüyor.
Ölen 4 işçinin cesedi, kesin ölüm nedenlerinin saptanması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler