Yeni gelin dövülerek öldürüldü!

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, iki ay önce evlenen Pınar Y., henüz bilinmeyen bir nedenle eşi M.Y. ve kayınpederi S.Y. tarafından dövülüp, işkence yapıldıktan sonra hastaneye terk edildi.Morluk içindeki vücuduna kızgın ütü basıldığı da ileri sürülen genç

Yeni gelin dövülerek öldürüldü!

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, iki ay önce evlenen Pınar Y., henüz bilinmeyen bir nedenle eşi M.Y. ve kayınpederi S.Y. tarafından dövülüp, işkence yapıldıktan sonra hastaneye terk edildi.

Morluk içindeki vücuduna kızgın ütü basıldığı da ileri sürülen genç kadını doktorlar tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili M. Y. ve babası S. Y. aranıyor.

Olay, bugün saat 04.00 sırlarında 1844/17 sokak 5 numaradaki apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. İki ay önce mutluluk hayalleri kurarak dolmuş şoförü 28 yaşındaki M. Y. ile hayatını birleştiren 19 yaşındaki Pınar Y., eşinden ve eşinin ailesinden şiddet görmeye başladı. Evlendiği günden beri eşinin şiddet uyguladığı öne sürülen Pınar Y., son olarak bu gece de henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi M.Y. tarafından dövüldü. İddiaya göre kayınpederi 56 yaşındaki S.Y.’nin de müdahale edip dövdüğü Pınar Y. baygınlık geçirdi.

HASTANEYE TERK EDİLDİ

Yumruk darbelerine maruz kalan Pınar Y. çabalara rağmen evde kendisine gelmeyince eşi M.Y. tarafından, yakındaki Medical Park Hastanesi’ne götürüldü. Pınar’ın acil servise alınmasının ardından ise M.Y. kaçtı.

Gördükleri karşısında şaşkına dönen doktorların çabalarına rağmen Pınar Y., hayatını kaybetti. Yapılan ilk incelemede, tamamı morluk içinde olan vücuduna kızgın ütüyle de basılarak işkence yapıldığı ileri sürülen genç kadının hayatını kaybetmesinin ardından polis harekete geçti.


AİLE GÖZALTINDA

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, Pınar Y.'yi dövülerek öldürülmesinin ardından polis sabah saatlerinde olaydan sonra kaçan genç kadının eşi M.Y., kayınpederi S.Y., ile kayınvalidesi ve görümcesini de gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler