Yaşlı çift piknik tüpü kurbanı

80 yaşındaki Nail ve eşi 75 yaşındaki Melehat Bıyık, evlerinde kahvaltı yaparken odada bulunan piknik tüpünden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.Olay, merkez Meram İlçesi Havzan Mahallesi Muhsin Dede Sokak'ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi

Yaşlı çift piknik tüpü kurbanı

80 yaşındaki Nail ve eşi 75 yaşındaki Melehat Bıyık, evlerinde kahvaltı yaparken odada bulunan piknik tüpünden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.


Olay, merkez Meram İlçesi Havzan Mahallesi Muhsin Dede Sokak'ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. 3 katlı apartmanın en üst katında oturan 80 yaşındaki Nail Bıyık ve eşi 75 yaşındaki Melehat Bıyık evlerinde misafir olarak bulunan çocuklarını Ankara'ya uğurladıktan sonra kahvaltı hazırladı. Oturma odasına yer sofrası kuran çift çaydanlığı da ısıtmak için odaya getirdikleri piknik tüpüne bağlı olan ve halk arasında mangalmatik olarak bilinen üzerinde börek, ızgara yapmak için kullanılan aparatın üzerine koydu. İddiaya göre tüpün söndüğünü fark etmeyen Bıyık çifti, sızan gazıdan zehirlendi. Telefonla aramalarına rağmen ulaşamayan yakınları eve geldi. Zili çalmalarına rağmen evden kimsenin cevap vermemesi üzerine şüphelenen yakınları komşularında bulunan yedek anahtar ile kapıyı açarak içeriye girdi. Yoğun bir gaz kokusuyla karşılaşan yakınları, Bıyık çiftini yer sofrası başında hareketsiz olarak buldu. 112 acil servis ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayene sonrası Bıyık çiftinin yaşamını yitirdiği belirledi. Sofra başında bulunan piknik tüpünden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiğinden şüphelenilen yaşlı çiftin cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler